Radio BalkanFox

Progovorila o SUJETI kolega i prijateljstvu sa Jelenom Đoković, pa se SLOMILA!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri koncerta u Nišu, pred punom halom Čair. Nakon koncerta održala je konferenciju za medije, gde se prvo zahvalila Nini Badrić, koja ju je sinoć pre koncerta podržala javno.

Jako lepo sa Ninine strane, ovo je zaista velika stvar što me je podržala, slušam je od malih nogu. Hvala joj. Ja sam podelila snimak kad sam na jednom muzičkom takmičenju pobedila sa njenom pesmom. Ja sam je upoznala jednom prilikom, pre par godina, nismo se videle od tada, danas smo se dopisivale, zahvalila sam joj se – rekla je Aleksandra.

Aleksandra se zahvalila i Nadi Topčagić na podršci, a onda progovorila o sujeti kolega, te otkrila da li je oseća.

Nisam osetila sujetu, osećam ljubav i podršku kao nikada do sada. Jako mi je lepo sve ovo, uživam u svemu ovome. Retko kada mogu da prenesem svoja osećanja i da vam kažem kako je to kad izađete pred toliko ljudi. Kad se setim odakle sam krenula, a gde sam danas, uvek me obuzmu te emocije – istakla je ona.

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, sinoć je došla na Aleksandrin koncert, a Prijovićka je otkrila kakav je njihov odnos.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE