Radio BalkanFox

Isplivao ključni momenat Anitine izdaje dok je mislila da je kamera uopšte ne snima

Sinoć je u popularnoj „Eliti“ došlo do ogromnog skandala kada je Jovana Tomić Matora saznala da ju je njena supruga Anita Tomić, nekada Stanojlović, mesecima lagala i iza leđa se dopisivala sa drugom devojkom.

Anita Tomić
Anita Tomić • youtube




Matora i Anita
Matora i Anita

Matea Car, devojka sa kojom je Anita radila Matoroj iza leđa, ušla je sinoć na kratko u rijaliti kako bi u lice otkrila sve Jovani, a ubrzo je nastala prava drama. Nakon što je Matora razgovarala sa njom u Šiša baru, uputila se kod Anite koja je sve vreme poricala da je to uradila, te da je Matea sve izmislila u želji da ih rastavi.

Budući da joj Matora nije verovala, te joj je poručila da će sačekati „Pitanja novinara“ i uključenje voditelja Darka Tanasijevića za kojeg je znala da će joj reći istinu, Anita je na kraju odlučila da prizna neverstvo.

Vrlo promućurno, Anita se okrenula u potpuno kontra smeru od kamere i „prozujeći“ kroz jezik, izgovorila: „Da, brisala sam poruke“

Matora nije mogla da veruje da ju je supruga izdala na tako užasan način, pa je u jednom trenutku nasrnula na Anitu, te je obezbeđenje moralo da reaguje i razdvoji ih.

Nakon što je u suzama izletela iz hotela u kojem su razgovarale, počela je da šutira i lomi po dvorištu, ali je obezbeđenje uspelo da je savlada kako se ne bi povredila.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matora

Urlici i jauci su se orili na imanju zbog Anitine izdaje, a gledaoci komentarišu da je upravo ovo jedan od najbolnijih trenutaka cele sezone…

Bonus video:




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE