Radio BalkanFox

Pevač sebi oduzeo život zbog velikih dugova zelenašima, pronašao ga rođeni brat

Pevač Dragiša Mitić Gile, koji se proslavio u produkcijskoj kući „Grand“, izvršio je samoubistvo 2020. godine. Njegova smrt potresla je brojne kolege, ali i meštane rodnog Knićanina.

Dragiša Mitić Gile
Dragiša Mitić Gile • Grand / screenshot




Dragiša je iza sebe ostavio suprugu i dva sina, a kako su tada mediji navodili, on je pre više od dve godine digao ruku na sebe zbog dugova.

Dragiša Mitić Gile
Dragiša Mitić Gile

Pevač se obesio u napuštenom domu njegovih roditelja, a telo je pronašao njegov rođeni brat.

– Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i voleo. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi – rekao je tada za „Alo!“ jedan od meštana sela u kojem je Gile živeo i dodao:

– Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme. Pevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima – rekao je on.

Mitića će, kako kaže, svi pamtiti kao veselog i poštenog čoveka. Sebi je rešio da presudi zbog velikih dugova i kamata.

– Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog korona virusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga – ispričao je tada naš izvor.

Dragiša Mitić Gile
Dragiša Mitić Gile

Gile se navodno kod zelenaša zadušio jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE