Radio BalkanFox

Na venčanje je pukla pravo BOGATSTVO – Evo koliko je koštalo megalomansko veselje Anite i Matore na Svetom Stefanu

Foto:instagram prinrscreen/ matora23

Cifra od koje se vrti u glavi!

Haos između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović kulminirao je nakon što je sve o dopisivanju Anite i izvesne Matee izašlo na čistac, a Matora je u jeku nervnog rastrojstva spomenula i njihovo venčanje, na koje je potrošila čitavo bogatstvo.

Rijaliti učesnice Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se u Crnoj Gori, a za ovo venčanje su dale više od 25.000 evra, a zbog istog je, kako je i sama Matora istakla sinoć u Eliti, i ostala bez ijednog „cvonjka“.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto:instagram prinrscreen/ matora23

Naime, na samom početku rijalitija, Matora je prepričavala cimerka detalje oko glamuroznog venčanja na Svetom Stefanu.

- Ja sam htela sve i svašta na svadbi. Ketering i svašta nešto, a ja sam za pet dana napravila svadbu - rekla je Matora i dodala:

Svadba 25 hiljada, plus venčanica, odelo, svim gošćama sam platila šminku, frizuru, a samo prevoz nisam jer nisam znala kako će ko da dođe - rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Noć u pomenutoj vili, koja je sa svih strana opasana visokim zidinama, košta skoro 1.000 evra, a ima i ogromnu terasu, dok su sobe nameštene tako da imaju magičan pogled.

Na spisku zvanica našli su se starleta Tijana Ajfon, Nenad Aleksić Ša sa suprugom, kao i mnogi drugi bliski prijatelji Jovane i Anite.

Podsetimo, pravi haos nastao je sinoć kada je devojka sa kojom se Anita dopisivala, ušla u Elitu i suočila se sa Matorom, kojom je tom prilikom otkrila sve.

Matora je doživela nervni slom i povraćala, a učesnici nisu mogli da je smire.

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Sandra Rešić, takođe i bliska prijateljica Jovane Tomić Matore, oglasila se za Alo!, u jeku haosa njene drugarica i supruge, Anite Stanojlović, koji se trenutno dešava u Eliti.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Matorina mama nije dobro, ne zdravstveno, već psihički, jer je znala da će do ovoga doći, ne može da veruje, plakale smo do 4 noćas, jer je ona starija žena i nije zdravstveno najbolje, ja ne znam čime i kako da je utešim, pakao smo preživeli sinoć. Samo jedna stvar, nadam se iskreno, po cenu izlaska iz rijalitija, da će Matoru ovo držati, u suprotnom, ako oprosti, evo iskreno da ti kažem, na mene može da zaboravi kao prijatelja. Da ja sinoć kao i njena porodica i drugi prijatelji gledamo kako se neko raspada pred našim očima, a nismo tamo da joj pomognemo, a da se desi da oprostiš sve ovo - rekla je Sandra

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE