Radio BalkanFox

Spektakularan dečiji rođendan kod Kardašijanovih


Ćerka Roba Kardašijana, sedmogodišnja Drim, juče je proslavila rođendan, a tim povodom okupili su se predstavnici poznate familije. Tetke Kim i Kloi su u toku dana objavile fotografije sa malom bratanicom, a posle sa svojom decom došle na njenu rođendansku zabavu. 

 – Srećan rođendan moja preslatka devojčice Drim. Tetka Kiki te voli više nego što ćeš ikada moći da zamisliš – napisala je Kim uz sliku sa njom. 

Potom je podelila fotografije sa ovog bajkovitog rođendana. Tema dekoracije bio je spa centar, te su se potrudili da slavljenica i gosti osete potpuni užitak. Na sve strane bile su prosute latice ruža, u činijama su se nalazili krastavci za oči, a za sve su bili obezbeđeni roze bademantili. 

Među prisutnima bila je i tetka Kloi, koja je posebno bila oduševljena tortom na tri sprata koja je, takođe, inspirisana spa elementima. 

Mališanima je naročito bila zanimljiva pinjata u obliku broja sedam, a nakon što su je polomili iz nje su izleteli brojni slatkiši. Brinuli su i o najsitnijim detaljima, te su i slatkiši bili u obliku krema, kupka, lakova za nokte…

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE