Radio BalkanFox

"Zbog ovog sam odlučio da se razvedem od Dajane" – Žika Jakšić otkrio razlog zbog kog je ostavio bivšu suprugu

Foto: Srbija Danas

Istina na videlo.

Saša Jakšić, poznatiji kao Žika, obelodanio je razlog zbog kog je ostavio bivšu suprugu Dajanu Paunović.

Razvod Žike i Dajane nisu pratili skandali, ni ružne reči. Par se rastao bez mnogo pompe, pa su bila aktuelna nagađanja zašto je do toga uopšte došlo. 

Žika Jakšić

Foto: Srbija Danas

Dajana je od Žike mlađa čak 24 godine, te su pretpostavke bile da je ona ostavila njega. Međutim, muzičar i producent je istinu otkrio tek šest godina kasnije. On je posle svih iskustava priznao da nema nameru da staje pred oltar.

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih - rekao je Žika i istakao da je tako bilo najbolje za sve.

- Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način - rekao je Žika i istakao da su sinovi uvek bili na prvom mestu.

Iako više ne veruje u instituciju braka, Žika nije odustao od ljubavi. On je već izvesno vreme u vezi sa dvadeset godina mlađom Tijanom Mijailović, koja je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, sa kojim ima sina.

zika-jaksic

Srbija Danas / Jelena Obradović



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE