Radio BalkanFox

Joker Out rasplesao je Tvornicu Kulture

Brojne obožavateljice pohrlile su na koncert slovenske indie-rock senzacije Joker Out u zagrebačkoj tvornici kulture. 

Foto: VITA OREHEK

– Dobra večer Zagreb, kako ste? Jeste spremni na pjevanje na ples i dobru energiju. Pa hajde da skinemo dušu – poručio je publici frontmen benda Bojan Cvjetićanin nakon izlaska na pozornicu. 

Obožavatelji su ih dočekali vriskom i pljeskom, a oni su započeli koncert posljednjim novitetom, pjesmom ‘Sunny Side of London’, jednom od rijetkih iz njihovog opusa koju su napisali na engleskom. Nastavili su sa ‘Carpe Diem’, ‘Demoni’, ‘Plastika’ i mnogim drugima. 

Foto: VITA OREHEK

Uz Bojana su gitaristi Kris Guštin i Jan Peteh, bubnjar Jure Maček te basist Nace Jordan zabavljali Tvornicu puna dva sata. 

– Ovo nam je drugi nastup u Zagrebu. Sjećate li se našeg zadnjeg nastupa na Šalati, kada smo bili predgrupa Buč Kesidiju? – pitali su oduševljenu publiku.

Foto: VITA OREHEK

Petorki je u jednom trenutku na pozornicu doletio ružičasti grudnjak, a zbog velikog interesa u Tvornici će nastupiti dvije večeri za redom. 

Foto: VITA OREHEK

Osim njihove najpoznatije pjesme ‘Carpe Diem’ s kojim su predstavljali Sloveniju na ovogodišnjem Eurosongu, pjevali su hitove sa svojima dva albuma, ‘Umazane misli’ i ‘Demoni’. 

Foto: VITA OREHEK

Joker Out osnovan je još 2016., ali su najveću slavu stekli nakon nastupa na pozornici Eurosonga. Nastupi u Zagrebu dio su njihove velike europske turneje koja je započela u siječnju u Novom Sadu, a završit će u slovenskom Novom Mestu krajem prosinca. 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE