Radio BalkanFox

Marina Ćosić slobodna kod intimnih scena na filmu


Marina Ćosić, ispričala je kako joj nije strano da odglumi intimne scene pred kamerama, s obzirom da je nedavno imala takav zadatak. U razgovoru za 24sedam, istakla je da je takva situacija dosta prirodna kada je u pitanju glumački posao.

– Niste gledali moj novi film? U pitanju je erotski film „Troje“, nije mi teško da snimim intimne scene jer to nisam ja, to je moj lik. Apsolutno nemam stida kada se radi o mom liku. Sa druge strane, trenutak kada se kamere ugasi, ja sam kao mače, sklupčam se i odem u ćošak. Privatno mi je to neprijatno, ali sam sebi objasnila da kroz celu psihologiju lika nekad moram da imam intimne odnose sa likom koji je moj muž ili dečko, eto – izjavila je Marina.

 

Lepa glumica tumači lik Vere u seriji „Zakopane tajne“, čiji je scenarista Žarko Jokanović, muž Milice Milše. Kako je rekla, atmosfera na snimanju mora da bude pozitivna da bi se ovakav projekat realizovao.

– Mi smo napravili projekat gde se svi međusobno družimo, pošto je jako teško raditi na seriji gde ima mnogo ljudi, mnogo likova i zapleta. Shvatili smo da će najbolje biti ako smo mi u dobroj energiji na poslu, tada se dobro družimo i uživamo – rekla je Marina.

Glumica je govorila i o svojoj ćerkici i njenom oblačenju, a detaljnije u video-snimku iznad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE