Radio BalkanFox

Ja ne mogu biti srećan u državi u kojoj je većina nesrećna!

Glumac i producent Dragan Bjelogrlić gostovao je u današnjoj emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT-u kod voditelja i autora ove emisije Aleksandra Stankovića.


U ovoj emisiji Bjelu je podsetio voditelj da ga vlasti u Srbiji prozivaju da kritikuje vlast iako dobija pare za svoje projekte od državnih fondacija.


– Osnovna poruka toga je: „Dajemo ti pare! Ćuti i radi!“ Pa, o tome se radi. Ja ne krijem da sam svojim radom zaradio novac. Kaže: „Imam lep stan.“ Da, imam. Vozim odličan auto, video si ga juče. I uvek sam vozio dobre automobile i voziću. Zaradio sam. Ali u tome i jeste problem. Stvar je u tome što ja imam, što kada bih gledao samo svoj lični život ja bih mogao biti zadovoljan, ali ja ne mogu biti srećan u zemlji u kojoj su svi nesrećni. U kojoj je većina nesrećna.
Glumac je pojasnio i svoju saradnju sa Draganom Šolakom, vlasnikom kompanije „United Media Group“.


– Ja sarađujem sa UM i mi smo napravili jednu saradnju koja je na obostranu korist, ali ako bih se osvrnuo deset godina unazad, ja sam radio sa RTS-om, radio sam projekat „Toma“ u koprodukciji sa Željkom Joksimovićem i on je napravio ugovor sa „Telekomom“. Ne mogu da kažem da ja samo radim sa njim, sad trenutno radim sa njim. Jako dobro radimo, jako je dobra saradnja i mislim da ću i nastaviti. Mislim i da neću imati izbora.

Inače, u emisiji na javnom servisu Bjelogrlić je kritikovao i hrvatske medije, pa i HRT zbog toga što na njemu nema dovoljno prostora za srpske filmove.




Nema zabranjenih

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE