Radio BalkanFox

Miljana Kulić IZBAČENA: Evo gde se sada nalazi nakon URINIRANJA i demoliranja Zolinih stvari

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Nije joj bilo mira…

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola juče su spustili loptu i odlučili da boravak u rijalitiju nastave bez svađe, međutim, danas je došlo do novih problema i bivši par je otkopao ratne sekite i to brže nego što je bilo ko mogao i da zamisli. 

Njih dvoje su ponovo napravili haos i jedno drugome bacali stvari u jezero. Obezbeđenje ih sve vreme pratilo u stopu, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, a garderoba i obuća je htela svuda, pa je imanje u Šimanvocima zbog njihove svađe bilo demolirano. Miljana je u jenom momentu čak i urinirala po Zolinoj garderobi.

Elita 7

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Kako bi dodatno napakostila Zoli, Kulićeva je krenula da urinira po njegovim stvarima. Snimak se brzo proširio po društvenim mrežama, a publika se zgrozila.

Nakon haosa, Miljana je otišla u hotel, kako bi odspavala, a Zola je nastavio da je provocira, pa joj stavio do znanja da nema odmora.

U jednom momentu je Zola izbacio iz prostorije, te je ona uzela svoje stvari i posteljinu, pa otišla u Belu kuću, dok ju je on pratio u stopu.

Verujemo da se nakon ovog izbacivanja iz hotela strasti neće smiriti, ali se isto tako nadamo da će sve biti pod kontrolom i u najboljem redu na kraju.

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola

Foto: Printscreen/TV Pink

 

Detaljnije o ovoj temi pogledajte u narednom video zapisu.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE