Radio BalkanFox

Prija dobila prst u oko na bini od Vesne Zmijanac

Drugi koncert Aleksandre Prijović u Nišu obeležili su tuča, kiks na bini, ali i romantična veridba pred prepunim Čairom!

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Da su nepredviđene situacije moguće i na bini, uverila se i sama Aleksandra, koja umalo nije „nastradala“, i to ni manje ni više nego od svoje specijalne gošće na koncertu Vesne Zmijanac. I dok se na koncertu u Beogradu zamalo „prosula“ po bini, kada se saplela o satenski šlep na haljini, sada je za sve bila kriva Zmijančeva.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Naime, ona je tokom izvođenja pesme „Crne oči“, ponesena tekstom, mahala rukom, pa je u jednom trenutku po licu zakačila i Aleksandru, koja je nekako uspela da se izmakne kako ne bi zadobila i ogrebotinu ili neku ozbiljniju povredu.

Inače, nakon što su otpevale ovaj Vesnin hit u duetu, legendarna pevačica je sve u Nišu dirnula emotivnim govorom.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Aleksandra, da ti kažem, mislila sam da neće biti moje naslednice, ali ti si, ti si prekoračila sve. Želim ti da guraš taman ovoliko koliko ja guram. A sad idemo, deco, lagano – rekla je Vesna, na šta joj se Prija zahvalila, nakon čega je otišla da se presvuče.

Osim ovog kiksa, na koncertu se desio incident i to kad su se dva mladića zakačila, te je, posle verbalnog konflikta, usledio i fizički obračun, u kojem je učestvovalo više njih. Obezbeđenje je odmah reagovalo i izbacilo ih napolje, a na izlazu su i privedeni. Aleksandra je normalno održala koncert do kraja, bez ikakvog prekida.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Da celo veče ne prođe samo sa negativnim stvarima, pobrinuo se jedan dečko, koji je na koncertu verio svoju devojku. Ovu scenu sa bine je videla i zvezda večeri, koja se oduševila i u jednom trenutku prekinula koncert.

Aleksandra Prijović, Vesna Zmijanac
foto: Petar Aleksić, Kurir televizija, Kurir

Čestitam od srca. Prelepo. Želim vam sve najlepše i nadam se da uživate večeras. Ljubim vas, nadam se da ću vam doneti sreću – poručila je Aleksandra oduševljeno, a podršku iz publike, pored njene porodice, pružio joj je i svekar Slobodan Boba Živojinović.

Podsetimo, Prija je sinoć u Nišu održala i svoj poslednji, treći po redu koncert, a na bini joj se pridružila koleginica Sanja Vučić. Sledeći na redu je Zagreb, gde će pevačica početkom decembra pevati čak pet puta.

Aleksandra Prijović
foto: Foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:



00:38

Aleksandra Prijović počela drugi blok koncerta


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE