Radio BalkanFox

Matea Car stala na Matorinu stranu

Nedavno je nastao potpuni haos u Eliti, kada je u kuću ušla Matea Car i tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom priznala joj da ju je supruga Anita sa njom varala. Kako je Matea iznela, Anita joj je čak i na dan njihovog venčanja slala eksplicitne fotografije. 

Sve ovo veoma je pogodilo Matoru koja se potom svađala sa svojom suprugom, a njihov brak je na nikad „klimavijim nogama“.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official

 

Matea tvrdi da joj je veoma žao Matore, kao i da se nada da nakon ovoga neće pokleknuti i ponovo oprostiti Aniti.

– Sada iz ove perspektive, nakon onoga što sam videla, više su me dotakle Matorine suze, nego lažne Anitine suze. Ona plače zato što je izgubila “Zlatnu koku“ i to se vidi. Jedino se bojim da će Matore da poklekne i da joj oprosti – rekla je ona.

Nju Anita više ne zanima, a svesna je i da ono što su uradile nije bilo dobro.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official

 

– Ako joj oprosti posle svega onda je stvarno luda! Ja sam svesna da ono što smo radile Anita i ja nije bilo dobro, ali stvari će se ispraviti sada! Mene ona ne zanima, od trenutka kada je stupila u brak. Ja imam devojku, srećna sam, i želim ovoj priči da stavim tačku – zaključila je ona za Premijeru.

Podsetimo, i Matorina prijateljica Sandra Rešić nedavno je istakla da se nada da će se Matora sada opametiti, te da neće dozvoliti Aniti da joj priđe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE