Radio BalkanFox

Kim Sofia Krajačić i njezin tata skupa pjevali u Supertalentu, iza njih su teški trenuci

Djevojčica Kim Sofia Krajačić je na audiciju u Supertalent stigla na direktan poziv Martine Tomčić. Imala je tremu prije nastupa, ali ju je baš Martina uspjela smirit. 

– Martinine riječi su mi pomogle, sad kad ću nastupati, neću imati tremu – rekla je Kim Sofia. 

Kada je izašla na pozornicu, Martina je drugim članovima žirija otkrila ‘tajnu’. 

– Kim Sofia i ja smo frendice, nismo baš dugo, ali kul nam je zajedno – rekla je Martina. 

Foto: Nova Tv

Djevojčica je rekla kako će uz nju popularnu pjesmu Shallow otpjevati njezin tata! Poručila je da doma često pjevaju za zabavu te da su to za nju najsretniji trenuci.

– Pa 2019. godine meni je dijagnosticiran karcinom limfnih čvorova, i u principu kao obitelj zajedno smo prošli kroz to, bile su nevjerojatna podrška – rekao je njezin tata, prisjećajući se teških trenutaka. 

– Sjećam se toga, kad je bio ćelav, pa imao ravnu kosu, pa malo kovrčavu, ma uvijek mu je bila super kosa. Kad je tata bio bolestan, svejedno smo svirali, ništa nas nije moglo prekinuti od pjevanja i sviranja. Jako volim tatu, kad ga zagrlim, osjećam da se naša srca spajaju – ispričala je Kim. 

Foto: NOVA TV

Nastup je započeo njezin tata, a žiri je ostao impresioniran kada je zaboravio riječi pjesme, a Kim mu je pomogla. Suze na kraju nastupa i zagrljaj tate i kćeri su sve dirnuli. 

– Ja sam preemotivna za ovu emisiju postala, ja ne znam kaj je meni, samo se plačem – komentirala je Maja. 

Foto: Nova Tv

– Ja se sad ljutim na tebe jer će mi sad morati popraviti šminku, je l’ ima smisla da se ja ovako rasplačem. Jako mi je lijepo bilo vidjeti kako si danas najveća pobjednica ikad, jer si pobijedila sebe – dodala je Martina. 

– Ovaj vaš zagrljaj mi je bio najljepše moguće, tata i kćer pjevaju zajedno, ideja da tako kvalitetno provodite svoje slobodno vrijeme, to mi je prekrasno – rekla je Maja. 

Kim je prošla dalje! 




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE