Radio BalkanFox

Ginekolog pronašao bubašvabu u vagini

Odlazak kod ginekologa na godišnji pregled trebalo bi da bude važan datum u kalendaru svake žene. Čak i ako ne sumnjate na negativne stvari, ipak vam je potreban pregled da biste bili sigurni da ste zdravi.

I dok neki pacijenti osećaju nelagodnost bez ikakvog razloga, ponekad je lekarima mnogo neprijatnije. Ginekolog Marko Kaliks koristi društvene medije da informiše više žena o ginekološkim stanjima.

ginekolog
foto: Printscreen

Osim što prenosi svoja iskustva, često objašnjava i neke neobične slučajeve koji su mu se desili.

– Nemojte ovo propustiti jer će biti zanimljivo – započeo je priču doktor i prisetio se pacijentkinje koja mu je došla vidno uznemirena jer nije mogla da spava. Pregledom je utvrdio uzrok njene uznemirenosti.

Kada sam stavio spekulum, mislio sam da je u pitanju nekakva udica. Na kraju smo videli da je to bubašvaba koju moram da uklonim – rekao je ginekolog i objasnio da ovo nije prvi put da se susreće sa čudnim i bizarnim slučajevima jer je nekim ženama morao da vadi kondome, zalepljene igračke za odrasle i slično. On je objasnio da mu nije jasno kako je bubašvaba završila u vagini.

Snimak je postao viralan i u rekordnom roku prikupio veliki broj šaljivih komentara, u kojima su mnogi pokušali da shvate „misteriju“ bubašvabe u genitalnom organu, prenosi Espreso.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:



01:17

ZBOG ČEGA ŽENE NE OSTAJU TRUDNE VIŠE OD JEDNOG PUTA? Ginekolog obelodanio: Nisu finansije, ZBOG OVOGA SA TRUDNICE NAJUGROŽENIJE!


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE