Radio BalkanFox

ISPLIVALI DOKAZI: Anitina ljubavnica JAVNO provocirala Jovanu, reakcija Stanojlovićeve sramna

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Šok.

Anitina ljubavnica javno provocirala Jovanu sa „Pozdravi mi Matoru“, dok se Stanojlovićeva samo smeškala. Isplivali su svi dokazi. 

Tema o kojoj ne prestaje da se piše i priča već danima unazad. Svakog trenutka pojavljuju se nove informacije, a ova će biti kap koja je prelila čašu.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Na videlo je izašao neoboriv dokaz da Anita nije žalila zbog prevare ni jedne sekunde. Tokom jednog lajva koji su Matora i ona držale na dan venčanja može se naći komentar Matee Car, Anitine ljubavnice! Ironija je u tome što je Matora bila kraj ekrana u momentu kada je Matea napisala poruku:“Pozdravi mi Matoru“!

- A pazi ove što se došla oprati od epiteta švalerke! Inače, ovo je na dan venčanja... Ulazi na lajv... Da sprda Matoru. A Anita sva srećna, pazi face. Inače kaže da je od straha ćutala o aferi - piše na spornom Instagram storiju. 

Šta će se desiti kada Matora bude saznala za ovo, možemo samo da zamislimo. 

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović

Foto: Instagram/Printscreen/samoposmatramo1

- Razvaljena sam, nisam ništa od ovoga očekivala. Bila sam ubeđena da mi napolju rade o glavi. Desile su mi se još neke stvari u životu, kao da mi se sve loše dešava u životu. U strahu sam, u grču sam. Vidim reporterku kao da mi je sestra. Plašim se da ne padnem u depresiju, Marko i Nenad mi dosta pomažu. Boli me uvo i da se iz*ebala, ali da te neko radi. Držala sam lajv sa Mateom, uradile me kao budalu, ja posle odvedem njeno dete u park a one se kuckaju. I to što je manipulisala detetom sa mnom, sve mi ima smisla. Priznala je Mileni da je pravila lažne frke zbog toga. Marko i ja se na stepenicama ubismo od plača jer smo postali kumovi, on mi kaže da idem po Anitu, a ona sedi na stepenicama i govori mi da je pustim jer drži lajv. Tačno je čekala da se javi - rekla je Matora nakon što je saznala za neverstvo supruge. 

Matea Car

Matea Car

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE