Radio BalkanFox

Jelena Karleuša se javno obratila Đokoviću

Novak Đoković pobedio je Holgera Runea sa 2:1 i time obezbedio prvo na ATP listi mesto do kraja sezone. Veliku borbu teniskog asa koja je trajala i više od tri sata, očito, ispratila je i pevačica Jelena Karleuša, koja je potom hvaleći ga uporedila Đokovića s Nikolom Teslom, pa i s vanzemaljcem čiji bi nivo kontrole svesti čak NASA trebalo da ispituje.

Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čoveku. Dame i gospodo, upoznajte vanzemaljca. Kao i Tesla, prikačen je na neko čudno napajanje, tačnije, možda funkcija nije ovozemaljska (Tesla i on čak i fizički liče). Dubinka sinergija broja tri, nisam čak ni sigurna da je u potpunosti svestan toga i koliko može time svesno da upravlja, tačnije do kog nivoa – napisala je, pa nastavila:

Ono što je sigurno jeste da oseća taj „strim“ i da na instiktivne načine kad oseti potrebu menja njegov tok i pravac (prekid igre, lom reketa, promena ritma).

JK se ni tu, međutim, nije zaustavljala.

Novak Đoković, Profimedia

 

– Vrlo moguće da oseća razlike u protoku energije, na primer u zatvorenom prostoru, na određenoj visini, pa čak i u kontaktu sa drugom osobom, u hrani, mirisu, zvuku…  Nivo kontrole svesti (ili podsvesti) je u slučaju ovog čoveka stvar naučnog ispitivanja, stvar za NASA, rekla sam šta sam rekla. Ovde vozi nešto drugo i ja se uopšte ne šalim.

Onda, zaključila je svoj „stori“ rečima:

I da, čestitam na pobedi.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE