Radio BalkanFox

Oglasili se roditelji Jovane Tomić Matore nakon skandala

Roditelji Jovane Tomić Matore vrlo teško podnose skandal koji se nedavno dogodio u Eliti. Naime, Matora je saznala za neverstva njene supruge Anite koja je čak i na dan njihovog venčanja slala eksplicitne slike Matei Car. 

Ana i Hranislav Tomić tvrde da od početka nisu za tu vezu, što su ćerki jasno dali do znanja.

– Tata jako teško sve ovo podnosi. Nije mu dobro. Bio je u Hitnoj, dobio je visok pritisak. A ja? Ja ni ne žalim. Šta smo sve radili da se ne venčava. Rekli smo: „Nemoj se venčavati“, molili smo je. Do poslednjeg časa nije bilo šanse. Kad je vidim da plače, nije mi lako, ali sad kažem: „Plači“ – poručuje na početku Jovanina majka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Oni su uvereni u to da je Anita, kao i cela njena porodica, iskoristila Matoru zbog novca.

– Tek sad vidimo kako je Anita Matoru motala da joj kupi stan u Kruševcu. Mi o tome nismo imali pojma. Nagovarali su je da proda svoj stan koji ima u Beogradu i da kupe veći, kako bi Anita dovela majku, sina i brata… Da otvore resotran i da finansira brata da završi fakultet – rekao Matorin otac i dodao:

– Majka joj je prangija, hteli su samo novac. Kad je Anita došla u našu kuću, Jovana nas je molila da je ispoštujemo. Kad je Anita kročila, ja sam izašao iz doma i više nisam ulazio, dok Anita nije otišla. Skovali su plan kad su videli da Matora sve finansira. Prvo nisu bili za tu vezu, pa su odjednom bili – poručuje tužni otac.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official

 

Iako joj teško pada da ovo gleda, Ana smtara da je do ovoga moralo da dođe.

– To je zanos, to je kratko. Govorila sam da se ne venčava i da ne pravi tu grešku. Šta sve nisam radila. Njen mozak to ne može da prihvati. I sada? Šta? Neka plače, neka se raspada, neka kuka – govori majka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE