Radio BalkanFox

"I dan danas ima PSIHIČKE POSLEDICE, manipulisali su sa njom" Marijana otkrila kroz kakav je PAKAO prošla Dalila

Foto: Srbija Danas/M.Pavković/ Shutterstock

Njih dve su bile nerazdvojne.

Voditeljka Ivana Stojanović je u emisiji „Sa Ivanom“ u video produkciji portala Srbija Danas ugostila Marijanu Zonjić. Ona je tom prilikom otkrila koliko je novca zaradila za jednu noć na Tiktoku, sve o svom prijateljstvu sa Dalilom Dragojević, ali i da li je dobila ponudu Pinka da uđe ponovo u rijaliti.

Marijana i Dalila su nakon rijalitija jedan period života i živele zajedno, a u jednom momentu su im se pridružili i Zonjićkin brat i snajka sa bebom. Međutim, vremenom su shvatile da im je potreban mir, pa je svaka iznajmila stan za sebe. Zonjićeva je otkrila da su boravak u rijalitiju i pogrešni ljubavni izbori uticali na Dalilu i da idalje ima psihičke posledice. Priznala je kroz kakav su pakao prošle nakon rijalitija. Marijana je bila uz Dalilu i kada su je svi napadali, a ona je otkrila da li Dragojevićka to ume da ceni:

– Ume da ceni. Mi ne prikazujemo toliko javno kakve nam se stvari dešavaju privatno. Ljudi uopšte nisu upućeni šta smo nas dve proživele, imale smo pakao u jednom periodu. I bez dinara i sad kad imamo sve što poželimo. Svašta smo prošle zajedno i ume da ceni i te kako. U poslednje vreme, zbog obaveza, jedva stignemo da se vidimo. Ona ima te emisije i postala je preopterećena Tiktokom. Stvarno tamo dominira i mnogo je jaka i sve to, ali ja sam neko ko više voli da izdvoji vreme za sebe i da prošeta, da se vidi s porodicom i da se posveti nekim drugim stvarima, a ona se baš zaludela sa svim tim – rekla je Marijana i osvrnula se na to da li Dalila toliko vremena provodi na Tiktoku zbog novca koji zarađuje ili želi da zadrži prvo mesto na rang-listi:

– Ona je prva na toj listi i stvarno dominira. Ta lista traje nedelju dana i stvarno treba da se boriš tu da bi zadržao to mesto. Stvarno moraš da se boriš, ali ona je neko ko se tome posvetila maksimalno. Jesu ozbiljne pare u pitanju, ali i ona šalje drugima. Ne zalazim u to koliki je njen procenat. Meni je samo bitno da je ona uspela i da ima sve što je poželela. Znam neke njene planove i videćete šta ona sprema. Sve imamo, samo nam porodica i ljubav fale – rekla je Marijana kroz smeh.

Marijana Zonjić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zonjićeva je otkrila kroz kakav su to pakao prošle njih dve i šta su sve to doživele u tom periodu.

- Svašta nešto, to je ta osuda ljudi. Stvarno je bilo perioda da se zapitamo šta ćemo sutra. Danas je sve super, a šta će sa nama biti sutra. Ona je imala te neke odnose i muškarce koji su bili manipulatori. Gledala sam da je izvučem iz toga jer joj to nije bilo potrebno.  U tom periodu je bila još ranjiva od Zadruge. Ona i dan danas ima psihičke posledice što se toga tiče. Gledali su da manipulišu sa njom, a onda i sve na poslu što joj se dešavalo, stvarno je prošla kroz pakao. Danas imaš sve, a sutra nemaš više ništa. Treba da se izdigneš, da se ponovo vratiš na taj nivo. Borile smo se kroz svašta nešto i osude ljudi i problemi oko porodice što se tiče mene, ali sada je sve u savršenom redu. Nadam se da će se tako i nastaviti i da se nećemo vraćati na staro. Imale smo obe ponudu za taj rijaliti. Međutim, krenule smo u drugim putem - rekla je Marijana Zonjić u emisiji "Sa Ivanom".

Marijana Zonjić, Ivana Stojanović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Marijana Zonjić o Dalili kao voditeljki

Marijana se potom osvrnula na to kako se Dalila snalazi u ulozi voditeljke:

- Iskreno, više mi se dopadala kada je radila za prethodnu medijsku kuću., zato što je to bila isključivo njena emisija, mogla je da bira goste i gosti su bili kvalitetniji. Gosti su bili neka imena. Više mi se sviđao i studio, ali znam da joj ovde više odgovara ekipa i da je ovde opuštenija. Ostavljala mi je bolji i profesionalniji utisak na prethodnoj televiziji, a sada su teme isključivo vezane za "Zadrugu" i ne znam koliko ona to stigne da isprati od obaveza. Ne znam, meni je to više posao za neke druge, ona mi je za nešto ozbiljnije. Ovo nije njen maksimum i može mnogo više da pruži. Nadam se da ćemo je videti u nekoj drugoj ulozi na toj televiziji, jer znam da joj tu prija okolina - rekla je Marijana.

Šuškalo se da će Dalila ući u Belu kuću kao voditeljka, a Marijana je sada otkrila šta zna o tome:

Marijana Zonjić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Čula sam, i ona je to izjavila par puta. To bi joj više pristajalo i tu bih volela da je vidim. Sećam se kad je bila Zadrugovizija i kada sam je videla u ulozi novinarskog žirija, stvarno sam se pozitivno iznenadila. Ona mi je više taj fazon i stvarno mislim da može da iznese tu ulogu. Kada su mnoge iznele koje su tamo, može i ona, što da ne - rekla je Marijana, a zatim otkrila da li je dobila ponudu od čelnika Pinka da postane voditeljka Zadruge:

- To da ulazi s vremena na vreme i ona je o tome pričala, tako da da, videćemo je verovatno. Sad na RED televiziju vodi tu emisiju, ali mislim da će joj to biti ispunjeno, kao što je i rečeno i da će zasijati u punom sjaju. To joj želim od sveg srca. To je zaslužila i tu je ja vidim među zadrugarima. Iako je mnogi osporavaju zbog onoga što je uradila i kako ona može bez škole, ali ona se odlično snašla. Pa i ostali voditelji tamo su imali prošlost. Zašto nju toliko osporavaju u odnosu na druge. Ona je samoj sebi napravila štetu, nije drugim ljudima. Pogubiš se u zatvorenom prostoru, znam da se kaje i da joj je krivo, da može vratiti vreme i ona bi to izbrisala - rekla je Marijana.

Šta je još Marijana Zonjić u emisiji "Sa Ivanom" otkrila o Dalili, Dejanu Dragojeviću, Filipu Caru, sukobu sa porodicom i aktuelnim temama u Eliti, saznajte u video prilogu: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE