Radio BalkanFox

Ovaj poznati hirurg je bivši muž Mire Škorić

Mira Škorić bila je u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem sa kojim je dobila ćerku Milicu koja se prošle godine udala.

Mira Škorić
foto: Kurir televizija

Lepa Milica je završila medicinski fakultet i radi kao doktorka, dok su Mira i Vasa u braku bili punih 10 godina, a o njihovom venčanju 1995. godine brujali su svi domaći mediji.

Par je nakon pune decenije ljubavi odlučio da okonča brak, a razišli su se mirnim putem, bez prevelike pompe.

Na društvenim mrežama sada se pojavila stara fotografija iz njihovog porodičnog albuma, snimljena u periodu njihove najveće ljubavi, kada se rodila njihova naslednica.

Da podsetimo, ćerka Mire Škorić, Milica izgovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Budući da Milica Jeremić nikada nije volela da se eksponira u javnosti, identitet njenog izabranika ostao je nepoznanica.

Milica Jeremić
foto: Printskrin/Instagram

Jedino što se zna jeste da se zove Sebastijan i da je zaposlen u jednoj beogradskoj kompaniji koja se bavi gradnjom luksuznih stambenih kompleksa.

Mira je i ranije isticala koliko je ponosna na ćerku Milicu.

Najponosnija sam majka na svetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvek ja brinem – rekla je Mira jednom prilikom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:



04:27

Mira Škorić izjava pred početak Karleušinog koncerta


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE