KEBINA ĆERKA SE PROBILA KAO PEVAČICA, A ONDA NAPRASNO NESTALA SA SCENE: Evo gde je sada i čime se bavi DA BI PREŽIVELA!

Foto: Instagram.com

Ćerka poznatog folk pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, koja već deceniju i po nije posetila Srbiju zbog statusa azilanta u postupku, koji ima u Americi, na sve načine pokušava da postane poznata i slavna u SAD, a za to vreme u javnost isplivavaju različiti detalji o njenom stvarnom životu u dalekoj zemlji. 

Da tamo ne živi nimalo lagodan život, kakav joj je u Beogradu omogućavao poznati otac, govori i to što je, prema informacijama koje su dospele u medije, u najtežim momentima navodno jela jednu kiflu dnevno, pa su joj roditelji Olja i Dragan čak finansijski pomagali. 

Oni su je tada nagovarali da se vrati u Srbiju, ali Nataša za to nije htela ni da čuje. Zbog velikih troškova, koje je u jednom trenutku imala, ona se dosetila da stan, koji je i sama iznajmiljivala, izdaje na dan – otkrio je jednom prilikom upućeni izvor. 

Inače, Kebina Taša se otisnula u svet tako što je, kako je sama pričala, dobila stipendiju za prestižni Berkli, muzički koledž za koji je dugo skupljala pare baveći se u Srbiji muzikom koju navodno ne voli i otišla u Severnu Ameriku, tačnije Los Anđeles.

Foto: Instagram.com, ATA images

Dragan Kojić Keba molio je Tašu da se vrati iz Amerike, ali ona pošto-poto hoće da ostane

 

Međutim, detalji o njenom školovanju ostali su nejasni i sve se završilo na priči da je bila odličan student i da ima diplomu čuvenog koledža iz Bostona.