Radio BalkanFox

OGLASIO SE ANITIN DEDA: "Matora je široke ruke, kod nje ima da se pojede i popije…" Šokiran unukinim ponašanjem

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ne zna šta je snašlo njegovu porodicu…

Anita Stanojlović napravila je pravu pometnju u Beloj kući kada se saznalo za njenu ljubavnu aferu sa tiktokerkom, Mateom Car. Jovana Tomić Matora odlučila je da se razvede kada je saznala da su se njih dve dopisvale čak i na dan venčanja.

Novinarska ekipa posetila je selo u kom se nalazi Anitina porodična kuća i razgovarala je sa njenim dedom sa majčine strane, koji se sada prvi put oglasio povodom ove teme. On je šokiran unukinim ponašanjem. Istakao je da je Matora široke ruke i da je galantna kada čašćava društvo.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Šta da kažem? Matora nije nikada kod nas dolazila. Nije Anita takva osoba kakvom je predstavljaju, konkretno kada se govori da je sa Matorom zbog novca. Matora je široka, u smislu novca, ima kod nje da se pojede, popije, sve njih izvodi… – govori Anitin deda za „Blic“ i dodaje:

Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ja sam se iznenadio kad sam čuo da je Matora sa Anitom. Šta da kaže i majka na sve to? Nemam pojma zašto je to sve uradila. Mislio sam da su njih dve poslovni partneri, a zapravo su u vezi. Šta je ovo ljudi dragi, nemam pojma - zaključuje Anitin deda.

Šta je Marijana Zonjić otkrila u emisiji "Sa Ivanom" o prijateljstvu sa Dalilom Dragojević, ponudi produkcije Pinka za ulazak u Elitu, i pozivima Filipa Cara upućenim Dalili, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE