Radio BalkanFox

Jedna od najlepših naših žena bila je u raljama droge i prostitucije: „Abortirala sam tri puta za godinu dana“


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.


 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona danas živi mirnom životom

Simona Mijoković

Printskrin: Youtube/LaudatoTV

Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković imala je veoma težak život. Kako je otkrila ona je koristila opijate, bavila se prostitucijom, a potom se okrenula veri.

Ona danas živi mirnom životom, ali i te kako se seća svoje prošlosti. Somona je ostala trudna sa dilerom, za kojeg je kasnije saznala da je oženjen i koji je insistirao da izvrši abortus.

Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag. Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od dve hiljade kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htela da uradim, ali sam morala – rekla je ona.

Simona je danas posvećena veri.

– Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado – rekla je ona za Večernji.hr.

Simona je sreću pronašla pored Stanislava Mijokovića, za kog se udala i ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE