Radio BalkanFox

Nina Badrić otkrila kojim bi se poslovima bavila da ne pjeva

Pjevačica Nina Badrić (51) nedavno je održala koncert pred beogradskom publikom, a u intervjuu za Kurir otkrila je kako se osjeća u pedesetima i čime bi se bavila da nije na estradi.

– Mogla bih svašta raditi. I da kopam krumpir i da budem poljoprivrednica, mogla bih biti sve. Ja sam osoba koja je dosta vrijedna i idu mi od ruke i obični kućni poslovi – iskreno je rekla Nina.

Foto: Instagram/Nina Badrić

– Svi misle da mi živimo neki ekstra život, ali na početku i na kraju dana ja sam obična žena kao i svi. Meni glazba nije posao, već ozdravljenje – dodala je pjevačica.

Nina je jednom prilikom izjavila da su ‘žene u pedesetima jednom nogom u grobu’, no sad ne misli tako.

– Ne znam što bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovjek svašta blebne pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila ‘što ti je bilo s glavom kada si takve stvari izjavljivala’ – rekla je pjevačica o svojoj davnoj izjavi pa nastavila:

– Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno raditi i stvarati. Sada sam u godinama kada mogu sebi odabrati tempo života kakav želim i to je ono najljepše. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve – zaključila je Nina.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE