Radio BalkanFox

prijovićka iskopirala Karleušu – Telegraf.rs

Jelena Karleuša, Aleksandra Prijović

Foto: Nikola Anđić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović raspametila je publiku na trećem koncertu u Nišu, koji je održala sinoć, i izazovnim stajlingom koji je pre godinu dana nosila njena koleginica Jelena Karleuša.

Jedan od njih bio je najprovokativniji, a u pitanju je čipkasti kombinezon ispod koga je nosila uzani crni bodi koji je savršeno isticao njenu figuru, a verujemo da je izgledom i pesmom dovela atmoferu do usijanja.

Ipak, ono što je korisnicima društvenih mreža skrenulo pažnju – jeste da je Prija za izazovni kostim „pozajmila“ ideju i to od najveće pop dive, Jelene Karleuše.

Karleuša je isti kombinezon ponela na sebi i to pre godinu dana. Naime, ovu kombinaciju JK nosila je prošlog leta na jednom od svojih nastupa, a u pitanju je set čuvenog francuskog brenda „sen loran“ – bodi s rukavicama od čipke, čija je cena 2.290 evra, i hulahopke od istog materijala od 1.790 evra.

Jelena je smelo iznela čipkasti kombinezon, a za razliku od Aleksandre Prijović ispod njega je obukla crni mini kupaći kostim, a ceo izgled začinila je crnim provokativnim pojasem „aleksander mekvin“ od 1.690 evra.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE