Radio BalkanFox

David Schwimmer, Ross iz ‘Prijatelja’ prisjetio se najdražeg trenutka s Matthewom Perryjem


Zvijezda ‘Prijatelja’, David Schwimmer (57), oprostio se od Matthewa Perryja emotivnom objavom na Instagramu. Zahvalio mu se na deset godina ‘smijeha i kreativnosti’, a podijelio je i njihovu staru fotografiju sa seta.

– Nikada neću zaboraviti tvoj besprijekorni tajming u komediji i tvoju izvedbu. Mogao si imati ravnu liniju dijaloga i prilagoditi ju po svojoj želji, što je rezultiralo nečim potpuno originalnim i neočekivano smiješnim. Tome se još uvijek divim. Imao si srce. S njim si bio velikodušan, dijelio si ga s nama kako bi mogli napraviti obitelj od šest stranaca – napisao je David.

Fotografija koju je podijelio prikazuje, kako kaže, njegov najdraži trenutak s Perryjem na setu. ‘Sada me nasmijava i rastuži u isto vrijeme’, poručio je Schwimmer.

– Zamišljam te sada gore, negdje, s istim bijelim odijelom, rukom u džepovima kako gledaš uokolo i govoriš: ‘Može li biti više oblaka?’ – dodao je.

Od Perryja su se ovih dana oprostile i ostale zvijezde serije ‘Prijatelji’ – Matt LeBlanc, Courteney Cox te Jennifer Aniston




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE