Radio BalkanFox

VODITELJKA JE OTKRILA GLAVNI SASTOJAK MEKDONALDS SOSA „Jesam li ti pokvarila omiljeni obrok“


Australijska radijska voditeljka Loren Filips otkrila je kovoditelju Džejsonu Hokinsu, koji je veliki obožavatelj Mekdonaldsovih pilećih medaljona i slatko-kiselog sosa, da su ključni sastojak tog sosa kajsije, voće koje mrzi.

Domaćini Jase & Lauren, Phillips i Havkins, na radio stanici KIIS 1011 u Melburnu, prvobitno su objavili video sa pomenutim otkrićem 18. oktobra 2022. godine, a pošto je tada postao viralna senzacija, ponovo su ga pustili sredinom oktobra ove godine.

„Da li ste ikada razmišljali o tome šta daje sosu slatko-kiseli ukus?“, upitao je Phillips Havkinsa nakon što su Mekdonaldsovi pileći medaljoni doneli u studio. „Da li biste verovali da je sa ukusom kajsije?“, upitala ga je dok je jeo medaljone. „Mrzim kajsije. Sada mogu da ih probam“, rekao je Hokins, a zatim bacio napola pojedeni medaljon i sos u smeće.

„Jesam li ti upravo pokvarila omiljeni obrok“, upitala ga je sa osmehom. „Stvarno ima ukus kajsije“, rekao je Hokins sa gađenjem i dodao: „Radije bih stavio stvari u usta od kojih ne znam od čega su napravljene“.

Pored Hokinsa, Lorenina tvrdnja šokirala je mnoge korisnike TikTok-a koji su gledali video.

„O moj bože! Moja majka je pravila piletinu od kajsije. Kajsija se odlično slaže sa piletinom. Sve ima smisla“, rekao je jedan korisnik.

Snimak je prokomentarisao i zvanični profil australijske filijale Mekdonaldsa. „Slušajte me, pokušajte da umočite svoj sladoled u slatko-kiseli sos“, rekao je australijski Mekdonalds.

 




Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE