Radio BalkanFox

Oproštaj od Žarka Lauševića bolan je za sve koji su ga voleli

Oproštaj od Žarka Lauševića bolan je za sve koji su ga voleli

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas u šezdeset i trećoj godini, posle kraće i teško bolesti. Iako su se svi nadali da će se legenda jugoslovenskog glumišta oporaviti, nažalost to se nije desilo. Oproštaj od Žarka Lauševića bolan je za sve, a naročito za one koji su imali sreću da ga poznaju lično.

– Dragi moj Žarko, bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast biti u tvom drustvu, deliti kadar sa tobom pa makar i na tri sekunde. Počivaj u miru – napisala je glumica Nina Janković, koja je s njim glumila u seriji “Kalkanski krugovi”.

Lauševićeva smrt pogodila je i njenu koleginicu Slobodu koja je pre dve godine ostala i bez svog kuma Nebojše Glogovac, koji je bio Žarkov prijatelj. Sloboda je zbog toga na svom Instagram profilu napisala:

– Kuda svi tako žurite?

Pročitajte Predstava je završena – Poslednje fotografije Žarka Lauševića slutile su na najgore, tuga (foto) 

Pored brojnih kolega, od Lauša su se oprostili i brojni sportisti, među kojima je i Novak Đoković, koji je objavio Žarkovu fotografiju.

Oproštaj od Žarka Lauševića

Radoša Bajića, čoveka koji je poslednji sarađivao sa Lauševićem naročito je pogodila njegova smrt.

– Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost. Tamo odakle se niko nikada nije vratio otišao je jedinstveni, veliki, neponovljivi i najveći – Žarko Laušević. Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijateljnapisao je Radoš.

Pročitajte Vest o Žarkovoj smrti podelila supruga Anita

– Zbogom, dobri čoveče, raskošni umetniče. Neka Bog da rajski mir tvojoj napaćenoj duši – napisla je Ljiljana Blagojević, uz zajedničku fotografiju sa Žarkom, dok je njen kolega Dragan Bjelogrlić sve ono što misli o Lauševiću stavio u samo četiri reči.

Zbogom prijatelju, zbogom najveći!

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM




Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE