Radio BalkanFox

"Ona je NULA MAJKA, nećemo dati da odvede dete" Prvo oglašavanje Anitine BIVŠE SVEKRVE – srešće se na SUDU

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Zadrugarka ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu…

Glavna tema u „Eliti“ je ljubavni trougao koji čine Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Matea Car. Matora je saznala da se Anita duže vreme dopisivala sa Mateom i da su se muvale, a onda je odlučila da zatraži razvod. Zadrugari su stali na Jovaninu stranu i osudili su Anitino ponašanje.

Sada se prvi put za domaće medije oglasila Lidija, majka Anitinog bivšeg momka sa kojim ima sina Alekseja. Bivša svekrva je otkrila da ona i njena porodica čuvaju dete dok je Anita u rijalitiju. Ona nije imala reči hvale za Anitu istakla da je ona „nula kao majka“ i da joj neće dati da odvede sina iz njihove kuće, osim ako sud ne odluči drugačije.

– Samo dete me interesuje, od kad je u Zadruzi nemamo nikakav kontakt i njen život je njena stvar. Mi čuvamo dete, dete je kod nas od kad je ušla i dete je super. Zabolelo me je što je Đedović rekao da je dete agresivno i da ujeda, to nije tačno – započela je priču Lidija.

U Beloj kući se spekulisalo da su Jovana i Anita dale Anitinoj mami 500 hiljada dinara da bi čuvala Alekseja. Međutim, Lidija tvrdi da dete čuvaju isključivo ona, njen suprug i Bojan.

- Ona nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru - rekla je Lidija.

Otkrila je i da li se Angelina raspituje za unuka pošto je uzela pozamašnu svotu novca da ga čuva, ali i čime se bavi pošto nije otišla da radi preko kao što je pričala da joj je bio plan pre nego što su joj ostavili Alekseja na čuvanje zbog rijalitija.

Angelina Stanojlović, Jovana Tomič Matora, Anita Stanojlović

Foto: Srbija Danas/Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Da, da, imali smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za kuglice za toalet, pakovanje - otkrila je Lidija.

Lidija je otkrila sve o odnosu između njenog sina i Anite. 

On nije sjajan, ali je savršen otac. Ako je takav kakav priča zašto je i kako kod takvog čoveka ostavila dete? Sve što govore je laž, iskreno. Da je bilo fizičkog nasilja kao što su pričale to sigurno nije tačno. Dok su se zabavljali i prvih godinu i po kad se rodilo dete ona je bila super, a šta se posle u njenoj glavi desilo ne znam, šta se desilo da neće dete ne znam, to je njena stvar - ispričala je Lidija.

Priznala je da Aleksej nije svestan odsustva svoje majke, a evo da li pita za Matoru.

- Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte jer on ne zna, on je dete - rekla je Lidija.

Dosta se pričalo o tome kakve priče kruže o Stanojlovićima po Kruševcu. Neki su navodili da su se oni navodno zadužili kod zelenaša, a sada je Lidija otkrila šta zna o tome. Ona se osvrnula i na to zašto Anitu smatra "nemajkom".

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ja ne verujem da se zadužila jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u Zadrugu. Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona - dodala je Lidija.

Za sam kraj otkrila je da se nada da unuka neće morati da da Aniti posle izlaska iz rijalitija.

 - Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - završila je Lidija.

Šta je Marijana Zonjić otkrila u emisiji "Sa Ivanom" o prijateljstvu sa Dalilom Dragojević, ponudi produkcije Pinka za ulazak u Elitu, i pozivima Filipa Cara upućenim Dalili, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE