Radio BalkanFox

On ga je branio za dvostruko ubistvo, glumac mu otkrio sve tajne!

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, 15. novembra u 63. godini nakon duge i teške bolesti, a vest o njegovoj smrti saopštila je njegova supruga, Anita.

Toma Fila jedan je od advokata koji je radio na slučaju glumca Žarka Lauševića, koji je u mladosti, nesrećnim slučajem, ubio dvoje ljudi u Podgorici.

– Čuo sam da je umro moj Žarko Laušević. Jedan divan čovek koji je imao tužnu i tešku sudbinu. Branio sam ga za dvostruko ubistvo i ranjavanje jednog u Crnoj Gori. Od njega imam najveću uspomenu koju godinama čuvam. Nikada u životu nisam dobio tako emotivno pismo od nekog klijenta. Nikada, ali nikada ga nisam objavio niti to želim – počinje svoju ispovest za „Telegraf.rs“ advokat Toma Fila.

– Naravno da su mu obezbedio kolegu, bio mi je zahvalan mnogo zbog toga. O svemu smo razgovarali. Govorio sam mu da je veliki problem što je to što se dogodilo zbilo u Crnoj Gori. Svega je bilo tokom suđenjenja. Sećam se da su nam svedoci bile dve konobarice iz Bosne i Hercegovine. One su odmah nakon zločina pobegle iz Crne Gore. Tokom suđenja su govorile istinu i tako sam dokazao da nikoga nije ubio iz namere – priča Fila.

Foto: ATA Images

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE