Radio BalkanFox

Koncert Brajana Adamsa u Areni

Dok se Beograd priprema za dva spektakla koje će prirediti Rammstein u maju 2024. na Ušću i nastup Eda Širana u avgustu, domaću prestonicu očekuje još jedno nezaboravno iskustvo – koncert Bryana Adamsa 12. decembra u Štark areni u organizaciji Skymusic-a. 

Beograd se polako vraća na mapu najpoznatijih svetskih koncertnih destinacija, a Adams je zasigurno jedan od ključnih izvođača koji će to i potvrditi. Kako važi za jednog od najboljih live izvođača današnjice, njegov povratak u srpsku prestonicu obeležiće ne samo vokalna virtuoznost, već i autentična rok atmosfera koja će ispuniti Arenu i pružiti nezapamćeno iskustvo ljubiteljima autentičnog gitarskog zvuka.

Promo/Skymusic

Promo, koncert Brajana Adamsa

Prestonica će biti svedok neverovatne produkcije, uzbudljive atmosfere i vanvremenskih numera koje su oblikovale mnoge generacije. I dok se šuška o specijalnom iznenađenju koje Adams priprema za publiku tokom ove turneje, ostaje nam da se u narednih mesec dana podsetimo antologijskih pesama poput „Summer of ’69“, “It’s Only Love”, „Run to You“, „Cuts like a knife“, „Everything I do I do it for you“ i mnogih drugih.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, preko besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE