Radio BalkanFox

Jimmy Kimmel vodit će Oscare

Komičar Jimmy Kimmel (56) vodit će dodjelu Oscara četvrti put, priopćili su u srijedu organizatori najuglednije hollywoodske svečanosti.

– Uvijek sam maštao o tome da četiri puta vodim dodjelu Oscara – našalio se u priopćenju 56-godišnji glumac i voditelj koji vodi američku emisiju ‘Jimmy Kimmel Live!’

89th Academy Awards - Oscars Awards Show

Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

96. dodjela Oscara održat će se 10. ožujka 2024.

– Jimmy se nametnuo kao jedan od najvećih voditelja Oscara svih vremena zahvaljujući savršenom spoju dobrote i humora – pozdravili su vijest izvršni producenti svečanosti Raj Kapoor i Katy Mullan.

Kimmel je vodio dodjelu 2017., 2018. i 2023.

Foto: HRT/Screenshot

Dodjela Oscara nema dobru gledanost već nekoliko godina, a jedan od načina da se prijenos ceremonije vrati u zlatno doba kad ga je pratilo 50 milijuna gledatelja jest i odabir poznatog lica kao što je Kimmel.

Ovaj put će dodjelu prestižne filmske nagrade voditi u trenutku kada se Hollywood oporavlja nakon šestomjesečne paralize zbog štrajka scenarista i glumaca.

Ovaj štrajk, kakav nije viđen od 1960., potaknuo je veliku napetost između filmskih studija i radnika industrije koju su uzdrmali ‘streaming’ i umjetna inteligencija.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE