Radio BalkanFox

Našem glumcu, Marku Petriću ukrali Vespu: ‘Bistri lopov mislio je da će se upaliti i otključati s kamenom’

Glumcu Marku Petriću (36) ukrali su njegovu Vespu, a on je cijelu situaciju podijelio i s pratiteljima na društvenim mrežama.

– Draga moja Vespo, hvala ti na 14 godina prijateljstva – oprostio se prvo od svog vozila sinoć.

Foto: Instagram

– A nekome tko ju je ukrao poručujem: Kurbla je skroz otišla, korodirala je izolacija na žicama, motor je dao svoje, rolice bi trebalo zamijeniti. Pa ako vidiš poruku, pripazi na to. E da, i moraš stavit nove gume – poručio je Marko i zaželio ‘sreću’ kradljivcu.

Otkrio je tako kako je Vespa kasnije pronađena, ali lopov ju je zabacio u grmlje. 

Foto: Instagram

– Policija je reagirala ekstremno brzo i našli su je istu večer. Međutim, naš ‘bistri’ lopov je odustao vrlo brzo nakon što je shvatio da se Vespa ne može otključati i upaliti kamenom pa je istu bacio u neko grmlje – napisao je Marko jutros na Instagramu.

Podsjetimo, početkom rujna Marko je oženio plesačicu Valentinu Walme (32). Ona je sretnu vijest podijelila na društvenim mrežama objavivši njihove crno bijele fotografije.

Kratko je tada napisala: ‘3.9.2023. Petrići.’ Tog dana vjenčao ih je komičar Ivan Šarić. 

Dok je Valentina nosila bijelu vjenčanicu, Marko se odlučio za crne hlače, svijetli sako i bijelu košulju. Među uzvanicima se našao i Markov kolega Slavko Sobin, a on, Šarićeva supruga, Korana i Ivan zajedno su se fotografirali. 

storyeditor/2023-06-06/PXL_190422_93055463.jpg

Foto: Igor Soban/Pixsell




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE