Radio BalkanFox

Tužna objava Mime Karadžića o Lauševiću

Mima Karadžić, Žarko Laušević

Foto-kolaž: M.M./Antonio Ahel/ATAImages,

Glumac Mima Karadžić oglasio se na Instagramu i oprostio od svog kuma, glumca Žarka Lauševića koji je posle kraće bolesti, preminuo juče u 63. godini.

Mima se na emotivan način oprostio od svog kuma i nekadašnjeg cimera, s kojim je nedavno igrao u seriji „Kalkanski krugovi“.

Karadžić je objavio fotografiju plakata starog nekoliko decenija na kojem je tada bila najavljena predstava „Audijencija“, koju su zajedno igrali i to u Domu omladine u Podgorici.

Putuj s anđelima moj dobri kume i pozdravi nam sve drage i voljene, ima ih tamo dosta – napisao je Mima.

Inače, Mima i Laušević su bili veoma bliski , mnogo godina su proveli zajedno, družeći se, a jedan period su čak bili i cimeri što se završilo i kumstvom.

Malo poznata priča je ta da je Laušević bio i kum na Miminom venčanju sa Sunčicom Đurić. U to vreme Mima i Žarko bili su cimeri. Ljubav između Sunčice i Mime nije dugo trajala, pa je svako krenuo svojim putem. Kako se priča, i kumstvo dvojice glumaca postalo je sve tanje i tanje, pa dugo navodno uopšte i nisu bili bliski, pisali su domaći mediji.

Kum mi je bio Žarko Laušević. Žarko i ja smo ceo život proveli, nekako… – ostao je nedorečen Karadžić gostujući u emisiji „TV lica kao sav noramalan svet“.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE