Radio BalkanFox

Ćerka održala govor koji KIDA DUŠU NA KOMADE, muk i tuga na Novom groblju (FOTO)


Profesor dr Jovan Marić, poznati psihijatar i seksolog, danas je sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, uz prisustvo porodice i prijatelja. Marić je iza sebe ostavio bogat život i iza njega su žalili njegove kćerke Joana i Vojna, dok se njegov sin Mateja nije pojavio na sahrani zbog dugogodišnjeg sukoba sa ocem.

Na sahrani je Joana, jedna od Marićevih kćerki, održala dirljiv govor u čast svog oca koji je ostavio neizbrisiv trag u životima svoje porodice.

Učio nas je da govorimo glasno da bi svi čuli. Jasno da bismo razumeli i kratko da bi nas voleli. Ja ću to pokušati, ali nije lako malo reći i predstaviti jedan toliko bogat život, našeg jedinstvenog i posebnog oca, supruga, deke, doktora, neuropsihijatra, diplomate, a pre svega čoveka širokog shvatanja. Dragi tata, ovog puta nismo uspeli da te sačuvamo već svoju misiju nastavljaš tamo gore, gde se nadamo da ima više lepote i pravde. Dragi naš, neponovljeni Jocika. Imali smo veliku privilegiju da živimo sa tobom. Sa tobom je uvek sve bilo posebno…




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE