Radio BalkanFox

Svekrva Anite Stanojlović oduzima staratelstvo nad detetom

Svekrva Anite Stanojlović oduzima staratelstvo nad detetom

Ovih dana odvija se pravi haos između Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Lidija se  oglasila za medije, te otkrila da se mali Aleksej nalazi kod nje i da će se pobrinuti da preuzme starateljstvo nad njim.

Lidija tvrdi da dete nije kod Anitine majke Angeline, već kod nje.

Svekrva Anite Stanojlović

– Njena majka nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru – rekla je Lidija, pa otkrila da je ranije sa Anitinom majkom imala normalan odnos.

– Da, da, imale smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za pakovanje – otkrila je Lidija.

 Ona ističe da mali Aleksej ne zna gde mu se majka nalazi, ali je bez obzira na to uopšte ne traži.

– Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte, jer on ne zna, on je dete – govorila je Lidija, pa otkrila da sa Anitom nema kontakt.

Pročitajte: Haos u Eliti- Anita krenula na Ša i Matoru, došlo do žestokog okršaja, Tomićeva tražila razvod

Svekrva Anite Stanojlović

– Ja ne verujem da se Anita zadužila, jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt, jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u „Zadrugu“. Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona – dodala je Lidija, te otkrila da će se pobrinuti da bivšoj snaji preuzme starateljstvo nad detetom.

– Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome – zaključila je Anitina bivša svekrva.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE