Radio BalkanFox

Pogled Žarka Lauševića ostao UREZAN u sećanju Nataše Ninković, oprostila se od OMILJENOG glumca!

Domaća javnost oprašta se od slavnog glumca Žarka Lauševića, koji je juče preminuo u 64. godini. Njegova koleginica Nataša Ninković objavila je emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram posvećenu Žarku, sa kojim je pre dve godine prvi put sarađivala.

Foto: ATAImages

Nataša Ninković

Otišao je još jedan od stubova i čuvara naše profesije… „Jedan“ pred čijim smo darom i umećem klanjali ili uzarili naše dlanove tapšući mu… Pred čijom smo rečju utihnuli i postajali pažljivi slušaoci nadajući se da ćemo i mi jednog dana umeti tako duboko zaroniti. Jedan, pred čijim smo pogledom želeli da budemo bolji nego što jesmo… Veliki Žarko, sa kojim sam pre dve godine prvi put stala u kadar i celu noć nisam spavala od treme i uzbuđenja što snimam sa mojim omiljenim glumcem, plašeći se da neću umeti, da ću nešto zabrljati… I kad je krenuo kadar, dovoljan je bio pogled u njegove oči da se prepustim, da zaboravim na svaki strah, da se potpuno oslobodim, čak i da improvizujem i otputujem tamo gde je trebalo… Putuj sa anđelima, dragi Žarko – napisala je Nataša.

Podsetimo, Žarko je juče preminuo nakon kraće i teške bolesti, a tužnu vest u ime porodice saopštila je njegova supruga Anita Laušević.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE