Radio BalkanFox

SAZNAJEMO: Žarko Laušević će biti KREMIRAN

Žarko Laušević biće kremiran 20. novembra, u ponedeljak na Novom groblju, ekskluzivno saznaje Republika. Njegovi ostaci počivaće u Aleji zaslužnih gradjana gde će ga ispratiti porodica, prijatelji, kolege, ali i brojni obozavaoci iz čitavog okruženja.

Foto: ATA Images

Žarko Laušević

Na dan poslednjeg ispraćaja od glumca će se esnaf oprostiti na komemoraciji

Lauševićeva porodica je veoma skromna i drži se daleko od očiju javnosti zbog sudbine koja je glumca mladog obeležila i namenila mu vrlo težak put. On je u momentu kada je bio na putu ka zvezdama doživeo pad o kojem je pisao u svojim knjigama. Niko od njegovih najbližih nije se usudio da ikada govori o tome poštujući oštećene porodice u kobnoj noći. Kako za života, tako će nastaviti da se ponašaju i sada kada se Žarko upokojio jer je on tako smatrao da je ispravno – rekao je za Republiku blizak prijatelj porodici Laušević.

Laušević je prema saopštenju njegove porodice, preminuo nakon kratke i teške bolesti. Žarkova  supruga Anita poručila je da će javnost obavestiti javnost  o danu održavanja komemoracije i sahrane. Mediji su ubrzo preneli da su se ovim povodom oglasili država Srbija i grad Beograd, koji su porodici preminulog glumca ponudili da njegova večna kuća bude na Novom groblju.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE