Radio BalkanFox

Anita progovorila o Žarkovom ISPRAĆAJU!

Kako je Republika ekskluzivno saznala, ispraćaj i kremacija slavnog glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra 2023. godine. Sada se oglasila njegova supruga Anita Laušević, koja je potvrdila za „Tanjug“ našu informaciju, te dodala da će ispraćaj i kremacija biti obavljeni sa početkom na Novom. na Novom groblju u Beogradu.

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Žarko Laušević je preminuo u sredu 15. novembra, u 64. godini, nakon teške i kratke bolesti i ostavio je region u suzama, a mnoge poznate ličnosti oprostile su se od njega, te otkrile koliko je uticao na njihov život.

Lauševićeva porodica je veoma skromna i drži se daleko od očiju javnosti zbog sudbine koja je glumca mladog obeležila i namenila mu vrlo težak put. On je u momentu kada je bio na putu ka zvezdama doživeo pad o kojem je pisao u svojim knjigama. Niko od njegovih najbližih nije se usudio da ikada govori o tome poštujući oštećene porodice u kobnoj noći. Kako za života, tako će nastaviti da se ponašaju i sada kada se Žarko upokojio jer je on tako smatrao da je ispravno – otkrio je ranije za Republiku blizak prijatelj porodici Laušević.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE