Radio BalkanFox

Maja Berović Karleuši poručila da kupi slušni aparat

Maja Berović večeras se pojavila na prestoničkom događaju u srebrnom stajlingu, i dotakla se aktuelnih tema, pa je imala zanimljiv komentar koji bi se mogao odnositi na Jelenu Karleušu.

S obzirom na obaveze koje je imala u proteklom periodu, pevačica se retko pojavljivala na crvenom tepihu.

24sedam/Katarina Mihajlović

Maja Berović pevačica

 

– Često volim da kažem da zavidim mojim muškim kolegama zbog vremena koje trošim na spremanje za ovakve događaje. Njima treba jako malo vremena, a nama pola dana. Samo na tome im zavidim, lepo je biti žena – rekla je Maja na početku za 24sedam, a otkrila je i šta bi radila da je muškarac.

– Nikada nisam razmišljala o tome, verovatno bih se dobro najela jer se muškarcima prašta da imaju kilogram viška, a nama ne – kaže pevačica.

24sedam/Katarina Mihajlović

Maja Berović

 

Maja o Karleuši

Pevačicu smo upitali da li je čula nove albume koleginice Jelene Karleuše, koja je ranije imala oprečne komentare o njoj.

 – Naravno da sam čula, sve što izađe u našoj zemlji moram da čujem. Jedino ako ste gluvi, ali i tada imate slušne aparate. Nije bitno da li se to sviđa meni ili mojim kolegama, jedino što je relevantno jeste, da li se sviđa publici – naglasila je Berovićeva.

24sedam/Katarina Mihajlović

Jelena Karleuša

 

Govorila je i da li će se pozdraviti sa Jelenom na ovom događaju.

– Ja nemam konflikt ni sa kim, mogu da pozdravim bilo koga. Nikada za ovih 18 godina nisam nikoga uvredila, zaista mogu da pozdravim bilo koga – kaže Maja.

Berovićeva je govorila i o dolasku u Beograd kada je započinjala karijeru, kako joj je bilo teško bez najbližih, a detaljnije u videu u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE