Radio BalkanFox

Aniti Stanojlović bivša svekrva hoće da oduzme starateljstvo

Majka Anite Stanojlović, Angelina, oglasila se u jeku drame naslednice sa suprugom Jovanom Tomić Matorom za jedne medije pa ispričala kako je zadrugarka rasla u sasvim normalnim uslovima i u veoma lepoj kući. Štaviše, prema njenim tvrdnjama, oni ih dve poseduju, zajedno s placom, dvorištem i, kako kaže, daleko su bolji domaćini nego Tomići.

– Mi smo mnogo bolji domaćini i imamo mnogo vrednije stvari nego što imaju Jovanini roditelji, a ona tolike pare. Vrednije i od njenog stana i svega što ona poseduje – kazala je za „Alo“ Anitina majka, pa dodala kako u njihovoj staroj kući živi baba, te da imaju i dve garaže na raspolaganju.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora, ATAImages/Antonio Ahel

 

– Ovo su kuće u kojima je zaista odrasla Anita, nije u onoj staroj u kojoj stara baba živi, još jednu dvospratnu i još jednu pored niko nije video, kao ni dve garaže i plac. Moja porodica je domaćinska porodica – naglasila je ona za pomenute medije.

I pored takvom imanja, međutim, prema rečima Anitine nekadašnje svekrve, sin Aleksej – najčešće boravi kod nje.

– Njena majka nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru – počela je za „Pink“ bila Lidija, pa je otkrila i kako je ranije sa Anitinom majkom Angelinom imala sasvim normalan odnos.

– Da, imale smo normalan odnos i komunikaciju, kad god ga se uželi vidi ga, uzme ga i to je ove godine, a prošle godine je dete bilo kod nas najviše. Ja znam da ona radi u firmi u kojoj je radila i pre, firma za pakovanje – objašnjavala je, a onda i istakla kako je za dečaka „mama na poslu“ i gotovo da je i ne traži.

„Nula je od majke“?

Anita Stanojlović, Printscreen ,,Zadruga – Narod pita“, Pink TV

 

– Ne, ne, za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte, jer on ne zna, on je dete… Ja ne verujem da se Anita zadužila, jer nikad nisam čula i ne znam. Nikad nisam ništa loše o njima čula, ali me i ne interesuje. Ja sam sa Anitom prekinula kontakt, jer nije dobra majka, kakva je to majka koja ostavi dete koje nije ni pričalo i uđe u „Zadrugu“. Za mene to nije majka. Nijedan dinar nije dala za dete, nijedan dinar, ni za vrtić nije dala, imam dokaze i uplatnice. Ona je nula majka, nikakva, ja svoje dete ne bih nikad mogla da ostavim kao ona – naglasila je Lidija, te otkrila da će se pobrinuti da bivšoj snaji preuzme starateljstvo nad detetom.  

– Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome – zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE