Radio BalkanFox

Ljubav je na selu, Ante izbacio Milenu

Novi je dan u ‘Ljubav je na selu‘, a došlo je vrijeme da Ante izabere djevojku koja će s njim otići na putovanje. Prvo je Milenu i Klaru pitao što im se kod njega svidjelo.

– Ja sam te prihvatila onakvog kakav jesi i kao i svaki čovjek imaš pluseve i minuse i samo je pitanje da li će to netko prihvatiti i da li si ti spreman za taj korak da se daš nekom da te prihvati – rekla je Milena.

Foto: RTL

– Jednostavno sam htio da se nijedna od njih dvije ne nađe uvrijeđenom. To mi je bila najveća poanta svega. Radi toga me uhvatila ta nervoza – ispričao je farmer. Milena i Klara držale su se za ruke dok su čekale farmerovu odluku.

Ante je naposljetku odabrao Klaru. ‘Milena, ti ćeš morati napustiti farmu’, rekao joj je, a ona je odgovorila da to nije problem.

– Ti si kao žena top, stvarno. Poželio bih te u svojoj kući, samo da mi je malo manja razlika godina – rekao je Ante.

Foto: RTL

– Možda su cure spominjale moje godine što vjerujem da jesu jer me Klara stalno spominjala kao stariju, zreliju – rekla je Milena.

– Iako je ona žena koja se jako dobro drži, koja drži do sebe, dobro izgleda, ali godine nitko ne može sakriti – istaknuo je Ante. 

Ante je komentirao da su se on i Milena rastali kao dobri prijatelji i da se mogu čuti u budućnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: ‘POLITIČARI SU VRHUNSKI KRIMINALCI’




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE