Radio BalkanFox

"Neka je otišla" Novi detalji Dušičinog otkaza – Voditeljka "Pinka" otkrila da li je došlo do sukoba sa Mitrovićima

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković/Ivana Jovičić

– Ko god se ne oseća dobro u svojoj koži i na radnom mestu, treba da ide.

Tema odlaska voditeljke „Elite“, Dušice Jakovljević, posle deset godina rada na televiziji Pink i dalje je jedna od najaktuelnijih na domaćoj estradi, a večeras se na crvenom tepihu i proslavi povodom rođendana jednog magazina pojavila Dušičina dojučerašnja koleginica, voditeljka „Premijere – Vikend specijal“, Bojana Lazić. 

Naša ekipa iskoristila je priliku da popriča sa atraktivnom voditeljkom, kako bismo pokušali da saznamo zna li ona u kakvom odnosu se Jakovljevićeva rastala sa čelnicima, Milicom i Željkom Mitrovićem, sa kojima je sarađivala više od jedne decenije. 

– Meni je to sasvim normalno, ko se više ne oseća lepo u svojoj koži i na svom radnom mestu, zašto da ne ode? Ne treba ići linijom manjeg otpora, i treba ići dalje, ja nisam Dušicu pitala za razlog njenog odlaska, poželela sam joj sreću, privatno se poznajemo, volimo i družimo, svako ide gde misli da mu je bolje. Ja zaista mislim da je „Pink“ najbolja televizija, ali koliko sam čula Dušica sada želi da bude iza kamera, tako da je u potpunosti podržavam – rekla je Bojana Lazić za „Srbija Danas„. 

Tijana Prica, Bojana Lazić

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Kako je voditeljka otkrila, prema njenom mišljenju, do sukoba između Jakovljevićeve i Mitrovića nije došlo, iako se u javnosti već danima spekuliše da jeste. 

- Zaista mislim da nije došlo do bilo kakvog sukoba, prosto ni čelnici televizije "Pink" nemaju taj stil ophođenja prema zaposlenima, mislim da je Dušica prosto tako odlučila i da su se sporazumno dogovorili i rastali - rekla nam je ona. 

Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Bojana je otkrila i šta misli o povratku Milana Miloševića na mesto jednog od voditelja rijalitija "Elita", a šta je priznala na tu temu, saznajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 



Srbija Danas

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE