Radio BalkanFox

Milica Mitrović i Hani zajedno na slavi Mitrovića

Milica Mitrović i Hani zajedno na slavi Mitrovića

Poznato je krsna slava dan kada se okupe svi najbliži pa čak i oni koji se godinama nisu videli. Juče, u porodičnom domu Mitrovića proslavljala se slava Đurđic a tim povodom okupili su se bliski prijatleji i porodica slavnog para. Činjenica koja je sve prijatno iznenadila jeste da je za velikom trpezom sedela i Željkova bivša supruga. Milica Mitrović i Hani, Sonja Mitrović sedele su jedna pored druge za stolom, večerale, a potom uživale u dobrom provodu.

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Milica Mitrović i Hani zajedno na slavi Mitrovića, raspoložene i nasmejane

Bivša i sadašnja žena Željka Mitrovića Milica Mitrović i Hani dale su sjajan primer da odnosi mogu da funkcionišu bez sujete i prevelikog ega. Prijateljstvo posle braka moguće je samo ukoliko je razvod bio civilizovan i ukoliko se zadržalo poštovanje. Naravno u svemu tome najvažniji su interesi dece.

Pročitajte: Tatini milioni nisu je razmazili – Evo kako živi ćerka Željka Mitrovića i pevačice Hani

Upravo je to razlog zbog čega je Hani dobrodošla kao počasni gost u njihovom domu…

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Milica Mitrović i Hani – Selfi zapalio Instagram

Sonja je Željku rodila sina Aleksandra i ćerku Sandru, a Milica ćerke Andreu i Kristinu, a kako bi svojoj deci pokazale važnost porodičnih odnosa, bliskosti i poštovanja, njih dve su vremenom izgradile dobar odnos, bez “zle krvi”.

Pročitajte Milica Mitrović objavila fotografiju Željkove bivše supruge sa porukom koja je sve iznenadila

Da bi svima pokazala kakav odnos imaju, Milica je objavila sliku sa Hani i oduševila javnost.

Milica Mitrović i Hani

Instagram

Sonja Mitrović Hani, koja se povukla iz javnosti pre mnogo godina, jednom prilikom je 2009. dala intervju u kom je pričala o svom pristupu u vaspitanju dece i odnosu sa bivšim suprugom.

– Smatram da roditelji moraju da budu širokih shvatanja i da decu moraju pustiti da neke stvari osete na svojoj koži. Sandra je više povukla na Željka, naročito njegovu ambicioznost, brzo razmišljanje i gestikulaciju, na mene liči samo po tome što ne pokazuje svoja osećanja, dok kod Saše prepoznajem mnogo svojih osobina. Deca su bila mala kada smo se Željko i ja razveli i to je prednost u celoj priči, kao i to što imaju tatu koji je praktično stalno uz njih. Svaki razvod je negde duboko u duši traumatičan, ali Željko i ja smo se razveli civilizovano i bez ružnih reči. Vreme leči sve, patnje prođu i nastaje prijateljski odnos – istakla je Hani koja danas sa Željkom i Milicom neguje korektnu prijateljsku relaciju…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE