Radio BalkanFox

Miss Universe, Andrea Erjavec, Naša misica je zavičajne ljepote Hrvatske stavila na kostim: Na reviji predstavila rodnu Liku

Počelo je natjecanje za Miss Universe 2023. na kojem se 85 natjecateljica bori za titulu. 

Andrea Erjavec (23), studentica pete godine razredne nastave na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu, odsjek Petrinja, predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru koji će se 18. studenoga ove godine održati u El Salvadoru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na pisti se sinoć održala revija narodnih nošnji, a naša missica predstavila se zanimljivim kostimom na kojemu su bili detalji njene rodne Like.

Foto: Instagram

Andrea je nosila rukavice na crveno bijele kockice, crveni korzet s cvjetnim detaljima. 

Foto: Instagram

Šminku je uskladila s kostimom i nanijela zeleno sjenilo koje je upotpunila i plavim bojama.

Kada je raširila ruke, prostirale su se dvije zastavice na kojima su bile prikazane prirodne ljepote i znamenitosti Hrvatske, a sve je začinila i tradicionalnom kapom. Na jednoj su se strani nalazila Plitvička jezera i Velebit, rijeka Gacka, tu kontinentalna, zelena Lika, a s strane surove litice Velebita i stijene koje uranjaju u kristalno čisto more i kao da opet izranjanju na otoku Pagu.

Foto: Instagram

Inače, Andrea je ranije spomenula kako se želi zalagati za psihičko i fizičko zdravlje djece, jer smatra da je to jedan od najvećih problema s kojim se djeca suočavaju. 

Smatra da je važno ulagati u obrazovanje i osnaživanje roditelja kako bi mogli pružiti kvalitetnu njegu i podršku djeci u svim aspektima njihovog života.

Zagreb: Andrea Erjavec izabrana za Miss Universe 2023.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

– Moram priznati da čak imam visoka očekivanja jer sam se zamišljala na svjetskoj pozornici Miss Universe. Potrudit ću se i dati sve od sebe – zaključila je ranije prije odlaska na svjetsko natjecanje.

Zagreb: Andrea Erjavec izabrana za Miss Universe 2023.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE