Radio BalkanFox

Poseban dan za chefa Stjepana Vukadina: ‘Četiri godine tebe…’

Član žirija ‘MasterChefa’, Stjepan Vukadin (30) i supruga Katarina slave četvrtu godišnjicu braka. Podijelio je tako poznati chef video kojeg mu je posvetila supruga, a u njemu su bile spojene zajedničke im fotografije s vjenčanja.

– Četiri godine tebe – pisalo je uz emotikon bijelog srca, a u pozadini je svirala pjesma Vlade Georgieva, ‘Sve si mi ti’.

Foto: Instagram

Stjepan suprugu Katarinu vješto skriva od javnosti, ali često zna podijeliti slatke obiteljske trenutke im sa sinom Gabrijelom (3).

Foto: Luka Dubroja

Ranije je otkrio kako je sinčić, osim izgleda, od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

– Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći… Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije – dodao je jednom prilikom za Showbuzz.

Foto: Instagram

– Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako za mene već sad jest – ispričao je ranije poznati kuhar koji je skupio simpatije javnosti u poznatom kulinarskom showu.

Podsjetimo, Stjepan i Katarina vjenčali su se 2019. godine, a godinu dana nakon dobili su dječaka Gabriela.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE