Radio BalkanFox

Žena zadobila teške povrede, lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

Koncert Robija Vilijamsa u Sidneju okupio je veliki broj ljudi koji su došli da uživaju u hitovima poznatog pevača. Međutim, jedan nesrećan događaj obeležio je ovaj spektakl. Naime, jedna obožavateljka, žena od 70 godina, pokušala je da preskoči nekoliko redova kako bi bila što bliža pop zvezdi. Nažalost, u tom trenutku se okliznula i pala niz šest redova sedišta, zadobivši teške povrede glave i lica.

Sve se odigralo u trenutku dok je publika zajedno sa Robijem Vilijamsom u glas pevala njegove hitove. Kako se navodi, žena je želela da se popne malo više, kako bi imala bolji pogled na pozornicu. Potparol bolnice „Sent Vinsent“ izjavio je da su pozvani zbog ove nesreće i da je žena prevezena u kritičnom stanju.

Foto: printscreen/youtube.com

Robi Vilijams

Iako je publika bila uznemirena zbog ovog događaja, koncert je nastavljen kao i planirano. Međutim, ova nezgoda ostavila je utisak na sve prisutne, a posebno na pevača koji se nakon koncerta oglasio na društvenim mrežama i izrazio svoju zabrinutost za obožavateljku koja se sada bori za život.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE