Radio BalkanFox

BIKOVIĆ POSTAO PEVAČ! Svi bruje o ŠOK transformaciji poznatog glumca


Miloš Biković, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca mlađe generacije, nedavno je otkrio da je zbog potrebe uloge u novom filmu morao da se potpuno transformiše. Pored promene fizičkog izgleda, Biković je iznenadio javnost i objavio da je snimio i pesmu za potrebe uloge.

Naime, za potrebe svoje najnovije uloge, proslavljeni glumac je ofarbao kosu u plavo, stavio minđuše na uši i iscrtavao privremene tetovaže po telu. Međutim, ova transformacija nije ostala samo na fizičkom izgledu, budući da je glumac otkrio da je zbog uloge snimio i pesmu, za koju je već dobio nagradu, i to od ruskog magazina „Voice“.

Na svom Instagram profilu, Biković je podelio sa svojim fanovima da je pesma nastala tokom priprema za ulogu, te da mu se lik sa platna prelio i u stvarni život. Ova informacija je izazvala veliku pažnju kod publike, koja se i dalje divi glumčevoj transformaciji.

Podsećanja radi, Miloš Biković je svoju karijeru započeo u Srbiji, a kasnije je svoj talenat za glumu usavršio u Rusiji, gde je imao priliku da radi na velikim svetskim projektima. Glumac se često susretao sa izazovima kako bi što bolje dočarao likove koje tumači na filmu, a ovog puta je odlučio da ode korak dalje.




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE