Radio BalkanFox

Siniša Medić o svađi sa Romanom Panić

Voditelj Siniša Medić godinama je bio blizak prijatelj sa pevačicom Romanom Panić. Međutim, njih je sudbina razdvojila, a na to su uticali i neki Romanini postupci koji se voditelju nisu dopali. 

Naime, on je bio i jedan od svedoka njene ljubavi sa grčkim advokatom Fotosom.

– To je bila ogromna ljubav, toliko turbulentna da nije mogla opstati. Kada god je Fotos dolazio u Beograd, to su bile najluksuznije večere i ludi provodi. Uvek mi je obezbedio privatnog vozača i uvek mi stavljao u džep pozamašnu količinu para i govorio „Hvala ti što si uz moju Romanu“ – istakao je voditelj za Grand. 

ATAImages/ A.A.

 

Poznato je da je Romana pre nekoliko godina privedena zbog obijanja bankomata u Australiji, a nakon čega su joj brojni prijatelji okrenuli leđa. 

Siniša nije želeo da bude jedan od njih, te joj je javno uputio podršku.

– Romanina priča koja se dešava u Australiji i njeno hapšenje mene je toliko šokiralo i toliko sam bio tužan danima da to ne mogu ni da vam opišem. Bio sam nemoćan da pomognem ali sam je javno podržao i rekao svim medijima da se svojih prijatelja nikada ne odričem i kada je najgore – počeo je Siniša i nastavio:

– Nismo bili u kontaktu ali desilo se čudo. Moja rođena sestra mi je javila da se porodila i da je na svet donela sina Aleksu, odmah nakon toga mi zvoni telefon i Romana me zove. Ja joj u tom trenutku kažem da sam postao ujak i da se beba zove Aleksa kao i njen sestrić. Bila je srećna i u tom razgovoru se dogovaramo kako će biti organizovati njen dolazak u Beograd, odnos sa medijima i ona se oko svega složila.

ATAImages/Antonio Ahel

 

Međutim, nepoštovanje nekih dogovora Sinišu je veoma pogodilo i nakon toga su prekinuli svaki kontakt.

– Ona stiže u Srbiju i sve se dešava drugačije od dogovora. Prvo je trebalo da ode za Banja Luku, a kasnije da organizujemo press konferenciju i tako sam i rekao kolegama novinarima. Međutim, ona čim je sletela u Srbiju, otišla je u neki kafić i kako je zvao koji novinar, tako bi davala intervjue. Tako me je pozvalo nekoliko kolega i reklo da sam ih slagao – priseća se Medić i nastavlja:

– Bio sam u šoku, jer sam ja veliki profesionalac i kako kažem i dogovorimo se, tako i bude. Tog trenutka prekidam komunikaciju sa njom, a ona ubrzo posle toga organizuje press konferenciju sa drugom ekipom, ali ok…

24sedam/Katarina Mihajlović

 

Iako su ga neki njeni postupci razočarali, trudi se da pamti samo lepe trenutke koje je proveo sa njom.

– Romana je u mom srcu i ono što smo zajedno proživeli ostaće zauvek tajna, ali istina ja da nismo u kontaktu tri godine. Ja pamtim naše lepe trenutke, putovanja, naše suze i želim joj dobru pesmu i povratak na estradu jer ona je vrhunski vokal. A što se tiče nas, vidi se da svako može bez svakog – zaključio je voditelj za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE