Radio BalkanFox

Aleksandra Prijović rasprodala i peti koncert u Areni: Posljednji album ima milijunsku slušanost

Službeno je prodana i posljednja ulaznica za rekordni peti koncert Aleksandre Prijović, kojeg će pjevačica održati 6. prosinca u Areni Zagreb. Tako će turneju ‘Od istoka do zapada’ tijekom pet dana posjetiti gotovo 90 tisuća ljudi.

– Zajedno smo oborili rekord i postavili nove standarde. Zajedno ćemo slaviti čak pet dana – poručili su organizatori koncerta s radija Extra FM.

Prvi koncert održat će se 1. prosinca, a isti je najavljen još u svibnju, kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju.

Foto: Instagram

– Mogu reći kako i dalje ne vjerujem u sve što se događa. Kada je u pitanju Hrvatska i mojih pet koncerata – to je premašilo sva moja očekivanja. Ne postoje riječi kojima bih mogla opisati ovu sreću. Hvala svim ljudima koji su bili i koji će doći na moj koncert. Željela sam i trudila se gdje god da gostujem da moja publika ima isti doživljaj na svakom koncertu – izjavila je Aleksandra nedavno za Grand.rs.

Pjevačica je vlasnica mnogobrojnih hitova, a nedavno se pohvalila vrtoglavom slušanošću. Naime, njen posljednji album ‘Devet života’ prešao je brojku od 150 milijuna pregleda na YouTubeu.

Foto: Instagram




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE