Radio BalkanFox

Aleksandra Mladenović otvoreno posle drame s bivšim

Aleksandra Mladenović nedavno je doživela veliku neprijatnost od bivšeg dečka Stefana Čečara, o kojoj se dosta pisalo i pričalo. Mladića je zbog svega što se odvijalo i prijavila za uznemiravanje, a sada, kada se prašina malo slegla, ona naglašava kako strpljivo čeka onog ko će da joj vrati veru u ljubav, sigurna da će se danas-sutra pojaviti.

To što sada nije uspelo ne znači da neki naredni put neće. Čekam nekog da mi vrati veru u ljubav i znam da će on da se pojavi – počela je za „Story“ jedna od mlađih pevačica koje najviše rade, pa je i ispričala ima li vremena za odmor, te užicvanje pored silnih poslovnih obaveza.

 

 

– Kroz pesmu izrazim ljubav, tugu, bol, radost… Volim kad ljudi požele da me pozovu da im baš ja pevam na neki njihov veliki dan ili da se provedu u klubu dok ja nastupam. Tačno je da radim puno, ali baš to je i moje uživanje. Uz svoju publiku dočekujem Nove godine, bolujem, slavim… Naravno, nađem vreme i da odmorim, uživam da putujem sa bliskim ljudima, da budem u svom stanu i napravim sebi ugođaj, napunim kadu i upalim sveće pa onda pevam (smeh) – nabrajala je Aleksandra za pomenute medije, da bi potom otkrila šta u odnosima nikako ne oprašta.

„Šta dam, očekujem zauzvrat!“

– Izdaju, prevaru, manipulaciju i laži. Uvek sam otvorena i transparentna, o meni se sve zna, delom zbog toga što sam javna ličnost, a delom zbog toga što ja zaista ne krijem. Ono što ja dam u svakom odnosu, očekujem i da dobijem – jasna je bila Mladenovićeva, koja se sa druge strane trudi da od komentara „probere“ samo one pozitivne, koji bi joj bili vetar u leđa da nastavi dalje.

Uvek me zanima šta misli moja publika. U moru komentara uvek umem da prepoznam one pozitivne koji mi daju vetar u leđa. Naravno, bude tu i neki negativan, a i oni su konstruktivni i nateraju me da obratim pažnju da li mi je nešto promaklo… Mada, nekad je to samo ljudska zloba (smeh) – iskrena je ona, koja se sa zlobnima do sada i te kako susretala.

 

 

Ipak, nisu joj slomili duh.

„To sam ponela iz kuće!“

– Više puta, ali imam tu sreću da sam se okružila zaista divnim ljudima koji pažljivo prate moj razvojni put i uvek su uz mene. Zaista verujem da postoje dobri i časni ljudi, ja sam iz malog mesta u kojem se komšije druže i poštuju, porodica se čuva, a prijateljstva neguju. To sam ponela iz kuće. I ostala sam ista kakva sam bila na početku karijere, samo možda manje naivna – rekla je pevačica, koja na svom putu ipak ne bi ništa menjala.

– Mogla bih sada toliko toga da analiziram, ali kad bih napravila drugačije odabire verovatno bi moj život otišao u drugačijem smeru… Sve je lekcija. Mislim da sam iz svega izvukla pouku, trudim se da ne pravim stare greške i na prvom mestu, trudim se da sebe stavim na prvo mesto i da budem srećna.

 

 

Za nju, prava sreća je u vremenu koje provede s najmilijima.

– Definitivno vreme provedeno sa mojom porodicom i ljudima koje volim. Bratanac i bratanica mi uvek vrate osmeh na lice, kad pogledam u njihove nevine i neiskvarene okice, svi problemi ostanu po strani, a i sad su u tim godinama kad su jako zabavni i imaju toliko pitanja, često onih smešnih i nema ništa lepše od osećaja kad se ušunjaju u moj krevet rano ujutru da me bude, jer sam im nedostajala.

Na pitanje šta bi mlađoj sebi rekla, onoj koja se tek prijavljuje za „Zvezde Granda“, Aleksandra je odgovorila:

– Nemoj da imaš toliku tremu i ne zaboravi da se zabavljaš! Ispunićeš svoje želje, samo glavu gore i ne veruj da baš svako ima dobre namere.

Pesma „Nož u leđa“ mi je biografska!

Aleksandra Mladenović, ATAImages/Antonio Ahel

 

Jednom prilikom, pak, Mladenovićeva je kazala kako joj je pesma „Nož u leđa“ biografska. Evo kako to ona sada komentariše:

Jeste i znala sam to na prvo slušanje, prepoznala sam se, što bi rekli, kliknulo je. Mislim da sam mnogo toga naučila u poslednje vreme, ko je bio tu uz mene, a ko nije, ko me je koristio, zarad višeg cilja. I naučila sam lekciju, slobodno mogu da kažem, mnogo više od lekcije. Sazrela sam dosta, znam kad neko pokušava da me slaže, postala sam detektiv (smeh) – zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama




24sedam

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE